Tampereen sosiaalifoorumi ja mahdollisuuksien tori 16.-17.5.Tampereen sosiaalifoorumi ja mahdollisuuksien tori keräävät maailmaparantajia keskustelemaan, kuuntelemaan ja tekemään työväenmuseo Werstaalle ja Väinö Linnan aukiolle Tampereen keskustaan Finlaysonin alueelle.

Lauantaina 16.5. ohjelmaa sosiaalifoorumissa on kello 11-19 ja sunnuntaina 17.5. kello 11-17. Mahdollisuuksien tori pidetään lauantaina klo 11-17.

Pohjois-Hämeen Rauhanpuolustajilla on lauantaina torilla oma esittelypiste, josta voi mm. ostaa Pystykorva-kirjoja. Lisäksi järjestetään kaikille torikävijöille kansanäänestys Suomen Nato-jäsenyydestä.

Sunnuntaina klo 13 Työväenmuseo Werstaalla pureudutaan Rauhanpuolustajien seminaarissa Barack Obaman ulkopolitiikkaan. Onko USA:n linjassa tapahtumassa todellinen muutos vai pelkkää sanahelinää? Alustajina mm. tutkimuspäällikkö Markku Kangaspuro Aleksanteri-instituutista ja dosentti Pertti Multanen Helsingin yliopiston kehitysmaatutkimuksen laitokselta. Aiheina mm. Lähi-itä, Latinalainen Amerikka ja Venäjä.

Sosiaalifoorumin koko ohjelma: www.tampereensosiaalifoorumi.fi

Mainokset